Home > Antalya / Lara Kundu

Antalya / Lara Kundu

 

           Antalya este cel mai mare oras din sudul Turciei si a fost denumit pe buna dreptate capitala turismului turcesc. Inconjurat de munti, paduri si bineinels Marea Mediterana, orasul s-a transformat in ultimii ani gata sa primeasca turisti din toata lumea atrasi si de ospitalitatea turceasca si bucataria specifica. Centrul istoric si cultural poarta amprenta multor civilizatii iar in jurul orasului se intind plaje cu nisip fin si resorturi luxoase de 4 si 5* care ofera concepte avantajoase All inclusive sau Ultra All Inclusive. Zona Antalyei ofera posibilitati excelente pentru practicarea sporturilor de la rafting, golf, calarie sau safari pana la diving sau yachting.

         Statiunea Lara Kundu este situata la 12 km de Antalya este faimoasa in primul rand pentru plaja sa (‘blue-flag’ - denumita Lara), una dintre cele mai lungi plaje cu nisip din Turcia. Este o zona cu multe hoteluri luxoase si tematice si ofera multe posibilitati de relaxare, sport si odihna, statiunea fiind una dintre cele mai noi din sudul Turciei (majoritatea hotelurilor s-au construit in ultimii 5-10 ani). In jurul hotelurilor aparut mici centre comerciale si relazare, zone de cumparaturi/bazar sau cu mici cafenele artizanale, baruri si restaurante. De aici se ajunge foarte usor si in Antalya fiind conectata la transportul in comun. 

           Travelart va prezinta cele mai bune hoteluri si resorturi din statiune. Pentru oferte de pret, detalii despre zborurile charter sau alte cereri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. 

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email