Home > Bilete de tren in Europa

Bilete de tren in Europa

 

InterRail este singurul mod in care poti experimenta bucuria calatoriei cu trenul. Fie ca e vorba de unul de mare viteza sau de o locomotiva cu abur, InterRail este calea cea mai buna metoda de a descoperi Europa.

Nu exista cale mai buna de a descoperi Europa cu trenul! Cu Rail Europe, calatoresti rapid, ieftin si confortabil in si intre urmatoarele tari: Benelux, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Suedia, Spania, Italia, Irlanda, Macedonia, Maria Britanie, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, SloveniaTurcia, Ungaria.

Cu o prezenta in peste 50 de tari, reteaua Rail Europe uneste intreaga Europa, oferind cele mai sigure, cele mai rapide, cele mai confortabile si mai ieftine calatorii cu trenul. Rail Europe este noul specialist in calatoria cu trenul care ofera o mare varietate de produse, de la Rail Pass pana la bilete dus-intors pe orice ruta din Europa.

 

 

 

Puteti opta pentru InterRail Global Pass, ce va ofera calatorii nelimitate in si intre tarile participante pentru o anumita perioada de timp  sau pentru InterRail One Country Pass, care va ofera calatorii nelimitate in o anumita tara, pentru o anumita perioada de timp.

InterRail One Country Pass este impartit in 5 categorii, dupa cum urmeaza:

Categoria 1:  Germania, Franta, Marea Britanie.

Categoria 2: Norvegia, Austria, Suedia, Spania.

Categoria 3: Benelux(Belgia, Olanda si Luxemburg), Danemarca, Finlanda, "Grecia Plus"(include si ferryboat Grecia-Italia), Italia, Irlanda, Elvetia.

Categoria 4: Portugalia, Grecia, Croatia, Polonia, Cehia, Romania, Ungaria.

Categoria 5: Bulgaria, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia.

Tarife:

  • de la 267 euro/adult in clasa 2 -  InterRail Global Pass
  • de la 205 euro/adult in clasa 2 - InterRail One Country Pass, categoria 1
  • de la 181 euro/adult in clasa 2 - InterRail One Country Pass, categoria 2
  • de la 119 euro/adult in clasa 2 - InterRail One Country Pass, categoria 3
  • de la 77 euro/adult in clasa 2 - InterRail One Country Pass, categoria 4
  • de la 56 euro/adult in clasa 2 - InterRail One Country Pass, categoria 5

Taxa de emitere: 5 euro/persoana/bilet.

 

Cu InterRail Pass poti calatori pentru urmatoarele perioade:

· 5 zile de calatorie care se pot folosi intr-un interval de 10 zile calendaristice in mod flexibil, adica zilele de calatorie nu trebuie sa fie consecutive;

· 10 zile de calatorie care se pot folosi intr-un interval de 22 zile calendaristice in mod flexibil, adica zilele de calatorie nu trebuie sa fie consecutive;

· 22 zile de calatorie;

· 1 luna de zile;

Pass-ul InterRail este disponibil doar pentru cetatenii rezidenti in Europa dar nu poate fi folosi pentru calatoriile in tara de rezidenta. Daca parasesti tara de rezidenta calatorind tot cu trenul atunci trebuie sa-ti cumperi un bilet normal intre punctul de plecare si frontiera, dupa care in momentul in care iesi din tara, InterRail-ul Global pe care il detii, devine valabil ca document de transport.

InterRail Pass este valabil pentru urmatoarele tari: Benelux, Bulgaria, Cehia,Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Suedia, Spania, Italia, Irlanda, Macedonia, Maria Britanie, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia,Turcia, Ungaria.

 

 

Pentru rezervari sau cereri, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email