Home > Insulele Canare

Insulele Canare

 

        Insulele Canare sunt un arhipelag format din şapte insule de origine vulcanică din Oceanul Atlantic, pe coasta de nord-vest a Africii. Insulele aparţin Spaniei, formând o comunitate autonomă a acestei ţări.

        Insulele şi capitalele lor sunt: Gran Canaria(capitală Las Palmas de Gran Canaria); Tenerife (capitală Santa Cruz de Tenerife); Lanzarote (capitală Arrecife); La Palma (capitală Santa Cruz de La Palma); La Gomera (capitală San Sebastián de La Gomera); El Hierro (capitală Valverde); Fuerteventura (capitală Puerto del Rosario). Comunitatea Autonomă a Insulelor Canare consistă din două provincii, Las Palmas şi Santa Cruz de Tenerife, a căror capitale (Las Palmas de Gran Canaria şi Santa Cruz de Tenerife) sunt co-capitale ale regiunii autonome. Fiecare din cele şapte insule importante este condusă de un ansamblu numit cabildo insular.

       Populatia totala nu depaseste 2 milioane de locuitori majoritatea de origine spaniola, britanica, germana sau chiar din America de Sud si Africa de Nord.  Insulele Canare au devenit in ultimii ani o destinatie turistica foarte cautata, datorita climei calde in tot timpul anului (destinatia este alintata “taramul primaverii eterne”) si facilitatilor din infrastructura, cazare sau transporturi.

      Travelart va prezinta cele mai bune hoteluri din TENERIFE si GRAN CANARIA si preturile care includ transportul aerian charter direct din Bucuresti. 

 Click aici pentru ruta excelenta in Insulele Canare la bordul navelor de croaziera Royal Caribbean.

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email