Home > Sardinia

Sardinia

 

        Sardinia (Italia) este o insulă cu o suprafata de 24.000 kmp din Marea Mediterană, situată între Italia, Franţa şi Tunisia, la sud de Corsica. Capitala regională este Cagliari iar regiunea este subdivizată în patru provincii: Cagliari, Sassari, Nuoro şi Oristano.

           Insula conţine numeroase zone turistice extraordinare incluzând
Costa Smeralda, Costa Paradiso şi Gennargentu. Faimoasă pentru plajele sale idilice si marea de smarald, bucata de pământ este bogată şi în alte locuri interesante mai ales pentru iubitorii de istorie si arheologie (numeroase vestigii originale raspandite pe insula, ‘nuraghi’ –fortaretele pastrate inca din Epoca de Bronz,  bisericile in stil Romanesque).

           Gastronomia sardiniana este impresionanta prin bogatie si diversitate, de la preparate din peste si fructe de mare, pana la preparate proaspete si naturale de ferma. Costa Smeralda este renumita pentru mancarurile pe baza de peste, scoici, homari, raci de mare, crabi, creveti, ton, anemone, fructe de mare, cu care se gatesc supe ("suppa quata"), salate ("pasta alla bottarga", "carpaccio di spigola o di pesce spada"), paste si grill.

 

Gasiti mai jos hotelurile din oferta (charter inclus). Pentru rezervari si detalii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

Hotel Categorie Pret
Abi D'Oru
660 EUR
Colonna Pevero
725 EUR
Colona Beach
445 EUR
Marinedda
476 EUR
Torreruja
489 EUR
Smeraldo Beach
520 EUR
Palmaresa Village Resort
535 EUR
Cala Di Falco
577 EUR

Aboneaza-te la newsletter

Adresa Email